Έγινε κι αυτό: Πρόσωπο που δηλώθηκε στη Λευκωσία ως ελλείπον πριν δύο χρόνια… εντοπίστηκε στη χώρα του

Έγινε κι αυτό: Πρόσωπο που δηλώθηκε στη Λευκωσία ως ελλείπον πριν δύο χρόνια… εντοπίστηκε στη χώρα του

Στη χώρα του φαίνεται ότι έχει επιστρέψει άντρας ηλικίας 18 ετών, ο οποίος τον Δεκέμβριο, 2021, δηλώθηκε στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Στις 29 Δεκεμβρίου, 2021 συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ο 16χρονος τότε νεαρός, απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του από την προηγούμενη μέρα, 28 Δεκεμβρίου.

Η Αστυνομία στις 30 Δεκεμβρίου, 2021, καθώς και στις 02 Μαρτίου, 2022, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του ανήλικου τότε ελλείποντα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Από τις έρευνες που έγιναν από την Αστυνομία για εντοπισμό του, έχει διαπιστωθεί ότι, ο 18χρονος σήμερα νεαρός, αναχώρησε από την Κύπρο και επέστρεψε στη χώρα του, μόνιμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στήριξη στην ευρωπαϊκή πορεία του Μαυροβουνίου ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε την Παρασκευή, το απόγευμα (25/04), συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Γιάκο Μιλάτοβιτς, στην Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE