Το αντίο της «Μόνικα» στον «Τσάντλερ»: «Μου λείπεις κάθε μέρα»

Το αντίο της «Μόνικα» στον «Τσάντλερ»: «Μου λείπεις κάθε μέρα»

Η Κόρτνεϊ Κοξ θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε στο πλευρό του τηλεοπτικού της συζύγου, Μάθιου Πέρι, μετά τον θάνατό του. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Κοξ- η οποία υποδύθηκε τη Μόνικα Γκέλερ και παντρεύτηκε τον Τσάντλερ Μπινγκ στα Φιλαράκια – μίλησε για την απώλεια του Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε μαζί με ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμωδία του NBC.

Δείτε την ανάρτησή της στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE