LIKE ONLINE

Υποθαλάσσιο Θερμοκήπιο!

Υποθαλάσσιο Θερμοκήπιο!

Στην Ιταλία φτιάχτηκε το πρώτο θερμοκήπιο που βρίσκεται κάτω απο τη θάλασσα!

Μια ομάδα καταδύσεων στην Ιταλία κατάφερε να δημιοργήσει μια νέα διάστση της γεωργίας, τη δημιουργία θερμοκηπίου κάτω από τη θάλασσα, στην πόλη Νόλι. Το θερμοκήπιο ονομάστηκε,  «Ο Κήπος του Νέμο» και μπορεί να παράξει προς το παρον φασόλια, φράουλες, βασιλικό και λάχανα. 

Μπορεί η καλλιέργεια λαχανικών κάτω από το νερό να φαντάζει στους περισσότερους χάσιμο χρόνου, αλλά οι σχεδιαστές του θερμοκηπίου υποστηρίζουν ότι η σταθερή θερμοκρασία και η υψηλή υγρασία συνθέτουν ιδανικές συνθήκες για τα φυτά, καθώς επιτρέπουν έναν συνεχή κύκλο δημιουργίας υγρασίας και «βροχής».

 

Το εγχείρημα δεν είναι καινούργια υπόθεση,αφού ηέρευνα και η δημιουργία του έχει ξεκινλησει ριν από τέσσερα χρόνια. Το θερμοκήπιο βρίσκεται έξι μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ η παρακολούθηση της ανάπτυξης δεν είναι τόσο δύσκολη όσο τη φανατάζεσστε. Η δυνατότητα σταθερής παραγωγής και η αποφυγή της χρήσης φυτοφαρμάκων είναι θετικά στοιχεία για τους ανθρώους και τα ίδια τα πριόντα.Θα περιμένουμε να δούμε αν αυτή η τεχνική θα πετύχει και θα διαδοθεί η χρήηση της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top