Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μετά από έντονες βροχοπτόσεις στην Επαρχία Λευκωσίας σε τέσσερα περιστατικά.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε τρεις αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειος χώρους υποστατικών στο Δήμο Ιδαλίου και σε δύο διασώσεις ατόμων κατόπιν εγκλωβισμού τους σε πατάρι πλημμυρισμένου εργοστασίου στην Βιομηχανική Γερίου.

Τα δύο άτομα, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, παρ’ όλα αυτά κλήθηκε ασθενοφόρο για προληπτικούς σκοπούς.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE