Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μετά από έντονες βροχοπτόσεις στην Επαρχία Λευκωσίας σε τέσσερα περιστατικά.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε τρεις αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειος χώρους υποστατικών στο Δήμο Ιδαλίου και σε δύο διασώσεις ατόμων κατόπιν εγκλωβισμού τους σε πατάρι πλημμυρισμένου εργοστασίου στην Βιομηχανική Γερίου.

Τα δύο άτομα, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, παρ’ όλα αυτά κλήθηκε ασθενοφόρο για προληπτικούς σκοπούς.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE