Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Έντονες βροχοπτώσεις: Εγκλωβίστηκαν πρόσωπα σε πατάρι στο Γέρι – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Νοεμβρίου, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε μετά από έντονες βροχοπτόσεις στην Επαρχία Λευκωσίας σε τέσσερα περιστατικά.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε τρεις αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειος χώρους υποστατικών στο Δήμο Ιδαλίου και σε δύο διασώσεις ατόμων κατόπιν εγκλωβισμού τους σε πατάρι πλημμυρισμένου εργοστασίου στην Βιομηχανική Γερίου.

Τα δύο άτομα, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, παρ’ όλα αυτά κλήθηκε ασθενοφόρο για προληπτικούς σκοπούς.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE