Η συγκινητική ανάρτησή της συζύγου του Σπύρου Φωκά για το «αντίο» στον αγαπημένο της

Η συγκινητική ανάρτησή της συζύγου του Σπύρου Φωκά για το «αντίο» στον αγαπημένο της

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Σπύρου Φωκά.

Ο Σπύρος Φωκάς πέθανε σε ηλικία 86 ετών, με το πανελλήνιο να αποχαιρετά τον «Ομάρ Σαρίφ» (ο εμβληματικός ρόλος του στην ταινία «Το διαμάντι της Νείλου»).

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, με συγκινητική μια ανάρτησή της στο Facebook.

«Καλή αντάμωση Σπύρο μου» γράφει η ανάρτηση, συνοδευόμενη από το τραγούδι «Τα Δειλινά» της Βίκυς Μοσχολιού.

Φίλοι και άνθρωποι που θαύμαζαν τον Σπύρο Φωκά εύχονται συλλυπητήρια στον «τοίχο» της Λίλιαν Φωκά, λέγοντας και οι ίδιοι 2 λόγια για το σπουδαίο ηθοποιό, με τεράστια διεθνή καριέρα.

Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζούσε στην Κορινθία.

 

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE