Είκοσι οκτώ τροχαίες καταγγελίες σε μια μέρα στην Πάφο - Τι αφορούν οι περισσότερες

Είκοσι οκτώ τροχαίες καταγγελίες σε μια μέρα στην Πάφο - Τι αφορούν οι περισσότερες

Συντονισμένη επιχείρηση για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων διενήργησε χθες Πέμπτη η Αστυνομία Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 28 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 28 καταγγελίες οι 16 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι δύο οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ακόμη δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν για τη χρήση σκούτερ σε μη επιτρεπόμενες περιοχές.

Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκε και ένα πρόσωπο που καταζητείτο για υπόθεση βίας στην οικογένεια, συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE