Φόνος Καλογερόπουλου: 22χρονος από τη Λάρνακα η τρίτη σύλληψη – Εντατικές οι έρευνες

Φόνος Καλογερόπουλου: 22χρονος από τη Λάρνακα η τρίτη σύλληψη – Εντατικές οι έρευνες

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, προχώρησε η χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό. Πρόκειται για 22χρονο, κάτοικο Λάρνακας, εναντίον του οποίου προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών.

Ο φόνος του Αθανάσιου Καλογερόπουλου διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ. της 30ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καφεστιατορίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΜΟΕ» με σχέδιο μεταφοράς εποίκων στα κατεχόμενα - Χτίζουν κατοικίες με τη σφραγίδα της Άγκυρας

«ΜΟΕ» με σχέδιο μεταφοράς εποίκων στα κατεχόμενα - Χτίζουν κατοικίες με τη σφραγίδα της Άγκυρας

Η Άγκυρα συνεχίζει τους σχεδιασμούς της για τη δημιουργία νέου συνοικισμού στα κατεχόμενα, με στόχο τη μεταφορά εποίκων. Η ενέργεια αυτή, αποσκοπεί κυρίως στην αλλοίωση του δημογραφικού στο Βόρειο τμήμα του νησιού, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα, στις 3 Μαΐου. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Τουρκίας Μουράτ Κουρούμ, δήλωσε πως «ως χώρα, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για την Κύπρο και τους Κύπριους αδελφούς μας»

BEST OF TOTHEMAONLINE