Γερμανία: Μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε συμμαθητή του σε σχολείο του Όφενμπουργκ

Γερμανία: Μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε συμμαθητή του σε σχολείο του Όφενμπουργκ

Ένας 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι έναν συμμαθητή του σε σχολείο του Όφενμπουργκ, στη Βάδη – Βυρτεμβέργη.

Ο τραυματίας υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Αστυνομία. Νωρίτερα, στο σχολείο πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων. Οι περίπου 180 μαθητές παρέμειναν αρχικά στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά αργότερα οδηγήθηκαν εκτός του κτιρίου, σε ειδικό χώρο, όπου περίμεναν οι γονείς τους και ειδικοί ψυχολόγοι.

Ο ανήλικος δράστης ακινητοποιήθηκε από αυτόπτη μάρτυρα και κατόπιν συνελήφθη. «Ο δράστης και το θύμα προφανώς γνωρίζονταν και το κίνητρο ήταν προσωπικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Ραδιοτηλεόραση της Νοτιοδυτικής Γερμανίας SWR.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE