Business News – Ανοίγει την Τετάρτη (09/09) το Café de Paris boulangerie-patiserie στην οδό Σαριπόλου!

Business News – Ανοίγει την Τετάρτη (09/09) το Café de Paris boulangerie-patiserie στην οδό Σαριπόλου!

H λειτουργία της καφετέριας Café de Paris boulangerie-patiserie στην οδό Σαριπόλου στην Λεμεσό, που παραπέμπει σε γαλλικά κρουασαντερί της δεκαετίας του ΄40, γεγονός από την Τετάρτη (09/09)!

Πρόκειται για μια καφετέρια με μοναδική διακόσμηση που παραπέμπει στην εποχή του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, αλλά με τις τιμές (κι ασφαλώς την ποιότητα) που σας έχουμε συνηθίσει στην La Croissanterie – Kolonakiou στη Λεμεσό.

Με ειδικό σεφ στις σαλάτες και στα cheese platters, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά γαλλικά προϊόντα με τα οποία σας έχουμε συνηθίσει, θα ανταποδώσουμε στους πελάτες μας τη ζεστή αγκαλιά που μας έδωσαν τιμώντας το μεγαλύτερό μας αδερφάκι την La Croissanterie – Kolonakiou.

Σας περιμένουμε σε ένα ξεχωριστό χώρο και σας εγγυόμαστε ότι κι αυτή τη φορά θα υπερκαλύψουμε τις προσδοκίες σας!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE