Business News – Ανοίγει την Τετάρτη (09/09) το Café de Paris boulangerie-patiserie στην οδό Σαριπόλου!

Business News – Ανοίγει την Τετάρτη (09/09) το Café de Paris boulangerie-patiserie στην οδό Σαριπόλου!

H λειτουργία της καφετέριας Café de Paris boulangerie-patiserie στην οδό Σαριπόλου στην Λεμεσό, που παραπέμπει σε γαλλικά κρουασαντερί της δεκαετίας του ΄40, γεγονός από την Τετάρτη (09/09)!

Πρόκειται για μια καφετέρια με μοναδική διακόσμηση που παραπέμπει στην εποχή του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, αλλά με τις τιμές (κι ασφαλώς την ποιότητα) που σας έχουμε συνηθίσει στην La Croissanterie – Kolonakiou στη Λεμεσό.

Με ειδικό σεφ στις σαλάτες και στα cheese platters, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά γαλλικά προϊόντα με τα οποία σας έχουμε συνηθίσει, θα ανταποδώσουμε στους πελάτες μας τη ζεστή αγκαλιά που μας έδωσαν τιμώντας το μεγαλύτερό μας αδερφάκι την La Croissanterie – Kolonakiou.

Σας περιμένουμε σε ένα ξεχωριστό χώρο και σας εγγυόμαστε ότι κι αυτή τη φορά θα υπερκαλύψουμε τις προσδοκίες σας!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE