Έλληνας τραγουδιστής: «Είμαι αρκετά αυτοκαταστροφικός»

Έλληνας τραγουδιστής: «Είμαι αρκετά αυτοκαταστροφικός»

Είναι νέος, ωραίος και πολλοί θα τον χαρακτήριζαν «τυπάκι»

Ο Stan σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και για τα τους «φίλους» που τον «πούλησαν». 

Θα μπορούσες να ξαναγυρνούσες στην Πάρο και να δουλέψεις με τους γονείς σου;

«Δεν είμαι κομπλεξικός, ούτε φοβάμαι τη δουλειά. Άλλωστε περνάω 24 ώρες την ημέρα δουλεύοντας και θυσιάζω τα καλύτερά μου χρόνια για τα όνειρα μου και για το μέλλον. Την υγεία μας να έχουμε και τα υπόλοιπα έρχονται».

Υπήρξαν φίλοι που σε «πούλησαν»;

«Συναντάω συνέχεια ανθρώπους του χώρου που σου λένε “καλημέρα” και τρέχω στο παράθυρο να δω τι μέρα έχει έξω. Έχω μάθει να ζω με τέτοιους ανθρώπους».

Αγαπάς τον εαυτό σου;

«Νομίζω ότι είμαι αρκετά αυτοκαταστροφικός. Υπάρχουν φορές που η αυτοκαταστροφή μού βγαίνει στη μουσική μου. Αλλά κι αυτό έχει τη γλύκα του», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE