Το Κόμμα για τα Ζώα καλεί τις αρχές σε εγρήγορση για δηλητηριασμένα δολώματα

Το Κόμμα για τα Ζώα καλεί τις αρχές σε εγρήγορση για δηλητηριασμένα δολώματα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου σε ανακοίνωση αναφέρει ότι λαμβάνει πληροφορίες και καταγγελίες με βάση τις οποίες κυνηγοί τοποθετούν δηλητηριασμένα δολώματα με σκοπό να αποτρέψουν την κάρπωση λαγών από άλλους κυνηγούς, σπέρνοντας τον θάνατο σε αθώα ζώα και κινδύνους για ανθρώπινες ζωές.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί το Υπουργείο Εσωτερικών (Υπηρεσία Θήρας), το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (Κτηνιατρικές Υπηρεσίες), την Αστυνομία και την Αστυνομία για τα ζώα, όπως ευρίσκονται σε εγρήγορση για να προλάβουν τα χειρότερα.

Αφου διατυπώνει τη θέση πως δεν είναι δυνατόν να υπερέχουν τα συμφέροντα και οι διαπροσωπικές διαφορές εις βάρος της φύσης και των αθώων πλασμάτων, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δηλώνει ότι θα επαγρυπνεί και θα παρακολουθεί την όλη κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE