Τροχαίο στα Χανιά: Παρέσυρε και σκότωσε τον 65χρονο εργοδότη του

Τροχαίο στα Χανιά: Παρέσυρε και σκότωσε τον 65χρονο εργοδότη του

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/11) στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου σε χωριό της ενδοχώρας του Νομού Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη έξω από την εκκλησία στην κοινότητα Λιβάδα στη Σούγια, όταν ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 65χρονο εργοδότη του, ενώ έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Μάλιστα ακόμα ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας του 65χρονου, ενώ ο οδηγός ήταν εργάτης του. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Όταν έφτασαν οι διασώστες, διαπίστωσαν τον θάνατο του 65χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE