Συγκλονίζει αμερικανίδα νοσοκόμα που ήταν στην Γάζα: «Υπήρχαν παιδιά με εγκαύματα σε όλο τους το σώμα» - Δείτε βίντεο

Συγκλονίζει αμερικανίδα νοσοκόμα που ήταν στην Γάζα: «Υπήρχαν παιδιά με εγκαύματα σε όλο τους το σώμα» - Δείτε βίντεο

Η Emily Callahan, αμερικανίδα νοσοκόμα η οποία ήταν στη Γάζα μαζί με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα περιγράφει την σκληρή πραγματικότητα στην περιοχή λίγο πριν φύγει για την Αίγυπτο μέσω του περάσματος της Ράφα.

«Υπήρχαν παιδιά με τεράστια εγκαύματα στο πρόσωπο, στον λαιμό, σε όλα τα άκρα τους», λέει στο CNN.

Η Callahan ανέφερε ότι το νερό και το φαγητό ήταν απελπιστικά λίγα. «Ή θα πεθαίναμε από την πείνα ή θα ξεμέναμε από νερό».

Υπήρχαν τέσσερις τουαλέτες για τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της Γάζας, προσθέτει. Η Callahan λέει ότι η προσωπική της ασφάλεια διακυβεύτηκε, καθώς θυμωμένοι ντόπιοι κατηγόρησαν την ίδια και το υπόλοιπο προσωπικό ότι είναι Ισραηλινοί ή προδότες.

«Η καρδιά μου είναι στη Γάζα και θα μείνει στη Γάζα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect