Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελαύνονται 28 αλλοδαποί – Θα μεταφερθούν προσωρινά στη Μενόγεια

Επεισόδια στο Πουρνάρα: Απελαύνονται 28 αλλοδαποί – Θα μεταφερθούν προσωρινά στη Μενόγεια

Στην απέλαση των 28 εκ των 35 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα», προχωρεί η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών, πριν λίγο υπογράφηκαν 28 διατάγματα για κράτηση και απέλαση ως συνιστώσες απειλές για δημόσια τάξη.

Οι 28 αλλοδαποί θα συλληφθούν από το «Πουρνάρα» και θα μεταφερθούν στη Μενόγεια για ενεργοποίηση της διαδικασίας απέλασης τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους συλληφθέντες για τα επεισόδια, οι πέντε είναι Σύροι και δεν μπορούν να απελαθούν, κι ως εκ τούτου δεν θα κινηθούν σχετικές διαδικασίες, ενώ για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί η υπηκοότητα των άλλων δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντόναλντ Τραμπ: «Σε δύο εβδομάδες» θα ξέρει αν θα επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

Ντόναλντ Τραμπ: «Σε δύο εβδομάδες» θα ξέρει αν θα επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «σε δύο εβδομάδες» θα γνωρίζει εάν είναι εφικτό να επιτευχθεί πρόοδος στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, εγείροντας ξανά την πιθανότητα να επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE