Ελλάδα: Τροχαία δυστυχήματα σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος

Ελλάδα: Τροχαία δυστυχήματα σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος

Δύο τροχαία δυστύχηματα σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών στην Αττική τις βραδυνές ώρες της Τρίτης προς Τετάρτη στη λεωφόρο Ποσειδώνος και την λεωφόρο Βουλιαγμένης με έναν 39χρονο και έναν 38χρονο να χάνουν τη ζωή τους.

Το πρώτο χρονικά δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδός Άρεως στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Ο άτυχος 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Δύο ώρες αργότερα, στις 4:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε και δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο αυτή τη φορά στη στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ηλία Ηλιού.

Θύμα ένας 38χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας ο οποίος έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE