Ερωτευμένη ξανά πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο!!

Ερωτευμένη ξανά πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο!!

Μας αρέσει γιατί είναι δυναμική, τσαμπουκάς και γουστάρει ότι κάνει!

Η Εβελίνα Παπούλια πριν από ενάμιση χρόνο βγήκε από μια μεγάλη σχέση, έξι χρόνων. Μετά από 18 μήνες, όπως φαίνεται, το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της.

Η ηθοποιός, αφού έμεινε για ένα διάστημα μόνη της, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου, με τον οποίο γνωρίζονται και κάνουν παρέα χρόνια. Φαίνεται, όμως, ότι χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δημιουργηθεί αυτή η «φλόγα» μεταξύ τους.

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «realnews» απαθανάτισε την ηθοποιό με τον επιχειρηματία στην παραλία της Ερμιόνης, όπου και οι δυο διαθέτουν εξοχικά, σε τρυφερά τετ α τετ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE