Αποβλήθηκαν διά παντός έξι Ελληνοκύπριοι μαθητές από την Τεχνική Σχολή Πάφου – Αντιδράσεις από τους γονείς

Αποβλήθηκαν διά παντός έξι Ελληνοκύπριοι μαθητές από την Τεχνική Σχολή Πάφου – Αντιδράσεις από τους γονείς

Την αποβολή διά παντός, έξι μαθητών, αποφάσισε η Τεχνική Σχολή Πάφου, για περιστατικό βίας σε μαθητή.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, από αρμόδιο πρόσωπο του σχολείου, ο καθηγητικός σύλλογος σε συνεδρία του χθες Δευτέρα (06/11), αποφάσισε όπως οι έξι μαθητές που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο περιστατικό, αποβλήθηκαν διά παντός από το συγκεκριμένο σχολείο και δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή σε άλλες τεχνικές σχολές της Πάφου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ανάμεσα στους έξι είναι και ο μαθητής που έριξε μια καρέκλα χτυπώντας καθηγητή στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση έγινε στους μαθητές σήμερα Τρίτη (07/11), προκαλώντας αντιδράσεις τόσο από τους ίδιους αλλά και τους γονείς του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE