Ένοχος 27χρονος για διακίνηση μεταναστών - Πόσο καιρό θα «κάτσει» στη φυλακή

Ένοχος 27χρονος για διακίνηση μεταναστών - Πόσο καιρό θα «κάτσει» στη φυλακή

Ποινή φυλάκισης επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε άντρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την άφιξη αριθμού παράτυπων μεταναστών, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας 24 μηνών στον 27χρονο, για τα ακόλουθα αδικήματα: Υποβοήθηση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και για παράβαση του Περί Ταχύπλοων Σκαφών Νόμου.

Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε στην άφιξη με βάρκα στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, το απόγευμα στις 17 Ιουλίου, 2023 18 παράνομων μεταναστών, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν, ο 27χρονος ήταν ο πλοηγός της βάρκας.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE