Με κλοπιμαίο διαβατήριο προσπάθησε να ταξιδέψει γυναίκα - Της πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

Με κλοπιμαίο διαβατήριο προσπάθησε να ταξιδέψει γυναίκα - Της πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

Στη σύλληψη γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου τη Δευτέρα για διευρευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, για να αναχωρήσει με πτήση με προορισμό την Αγγλία, γυναίκα η οποία παρουσίασε αγγλικό διαβατήριο.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στο ταξιδιωτικό έγγραφο ηγέρθηκαν εύλογες υποψίες ότι αυτό είναι πλαστό.

Ανακρινόμενη η γυναίκα ανέφερε ότι το διαβατήριο που παρουσίασε δεν της ανήκει. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν σε σχέση με το διαβατήριο διαπιστώθηκε ότι αυτό βρίσκεται καταχωρημένο ως κλοπιμαίο ή απωλεσθέν.

Στην συνέχεια η γυναίκα συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης παραμονής και πλαστογραφίας και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη την ίδια ημέρα στις 16:00.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE