Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πέγεια: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση 64χρονος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Πέγεια: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση 64χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 64χρονος μετά από τραυματισμό του σε εργατικό ατύχημα στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ ο 64χρονος εργαζόταν σε εργοτάξιο στην Πέγεια, στην προσπάθεια του να κατέβει από την σκάλα αυτή μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει από τον 1ο όροφο από ύψος περίπου δύο μέτρων και να τραυματιστεί.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, τραύμα στον πνεύμονα και εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 64χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις ως επίσης και λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.

Οι εξετάσεις για τον τραυματισμό του 64χρονου συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας και το Επαρχιακό Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE