Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ενισχύονται τα εναέρια μέσα - Προστατεύονται κτηνοτροφικές μονάδες - Πλησιάζει κατοικίες

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ενισχύονται τα εναέρια μέσα - Προστατεύονται κτηνοτροφικές μονάδες - Πλησιάζει κατοικίες

Δύο οι πυρκαγιές στη Λεμεσό στην ίδια περιοχή του Αγίου Συλά, οι οποίες χωρίζονται μεταξύ τους με μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπηρεσία, η μία πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί και συνεχίζουν οι προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεσή της.

Η δεύτερη πυρκαγιά έχει δύο μέτωπα. Το ένα προς κατοικημένη περιοχή και το άλλο προς κτηνοτροφικές μονάδες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, προστατεύονται κτηνοτροφικές μονάδες.

Στην περιοχή ρίχτηκαν στη μάχη 7 οχήματα της Πυροσβεστικής και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της ΚΔ ενώ συνδράμουν Τμήμα Δασών, Υπηρεσία Θήρας και Πολιτική Άμυνας. Τα εναέρια μέσα ενισχύονται με ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Στην περιοχή συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί άνεμοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE