Αποκαλυπτικό: Απαράδεχτες εικόνες «χωματερής» σε σχολείο στον Στρόβολο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αποκαλυπτικό: Απαράδεχτες εικόνες «χωματερής» σε σχολείο στον Στρόβολο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εδώ και περίπου ένα μήνα στοιβάζονται μέσα και έξω από το σχολείο σακούλες, κουτιά, κλαδιά και ότι άλλο φανταστεί κανείς χωρίς να συγκινεί κανέναν.

Το είχαμε γράψει από τις 23 Αυγούστου και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, ότι τέτοιες εικόνες ειδικά μπροστά από ένα σχολείο δεν τιμούν κανέναν.

Η εικόνα χωματερής ολόκληρου πεζοδρομίου που παρουσιάζεται μπροστά από το Γυμνάσιο Σταυρού στον Στρόβολο απέναντι ακριβώς από την εκκλησία είναι ανεπίτρεπτες και απαράδεχτες.

Μέσα στις περισσότερες σακούλες υπάρχουν κλαδιά από δέντρα και εικάζουμε ότι είναι από εργασίες που γίνονται από τον Δήμο Στροβόλου, εντός του σχολείου για να είναι έτοιμο να υποδεχτεί σε λίγες μέρες τους μαθητές.

Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς δεν μιλάμε για μια οι δυο σακούλες αλλά για δεκάδες. Πέραν της αισθητικής και του πολιτισμού του όλου ζητήματος το κυρίοτερο είναι ότι αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Τέτοιου είδους σκουπίδια υπάρχουν και εντός του σχολείου.

Δείτε τις εικόνες 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE