Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στην Κρήτη για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠΕΞ πριν μεταβεί στην Τουρκία

Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στην Κρήτη για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠΕΞ πριν μεταβεί στην Τουρκία

Έκτακτη στάση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην βάση της Σούδας στην Κρήτη έκανε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος κατά το πρόγραμμά του θα κατευθυνόταν στην Τουρκία μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ.

Είχε προηγηθεί μία σειρά έκτακτων συναντήσεων, όπως αυτή με τον Μαχμούντ Αμπάς στη Δυτική Όχθη και η ολιγόλεπτη επίσκεψη στην Κύπρο όπου και συναντήθηκε με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Άντονι Μπλίνκεν είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να κατευνάσει την Άγκυρα, εξ ου και η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμά του, για μία επίσκεψη στην Τουρκία η οποία είχε αρχικά διαψευστεί.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE