Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στην Κρήτη για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠΕΞ πριν μεταβεί στην Τουρκία

Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στην Κρήτη για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠΕΞ πριν μεταβεί στην Τουρκία

Έκτακτη στάση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην βάση της Σούδας στην Κρήτη έκανε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος κατά το πρόγραμμά του θα κατευθυνόταν στην Τουρκία μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ.

Είχε προηγηθεί μία σειρά έκτακτων συναντήσεων, όπως αυτή με τον Μαχμούντ Αμπάς στη Δυτική Όχθη και η ολιγόλεπτη επίσκεψη στην Κύπρο όπου και συναντήθηκε με τον Κύπριο πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο Άντονι Μπλίνκεν είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να κατευνάσει την Άγκυρα, εξ ου και η προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμά του, για μία επίσκεψη στην Τουρκία η οποία είχε αρχικά διαψευστεί.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE