Πτώση μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς στις Χαλεπιανές - Στο νοσοκομείο ο χειριστής - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Πτώση μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς στις Χαλεπιανές - Στο νοσοκομείο ο χειριστής - Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Ανακοίνωση για την πτώση μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς στην περιοχή Χαλεπιανές, εξέδωσε το ΚΣΕΔ Λάρνακας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Στις 05 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16:35, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε ενημέρωση για πτώση μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς (Paramotor) από χαμηλό ύψος στην περιοχή Χαλεπιανές στο Τσέρι.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας μέσα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

Τα μέσα διάσωσης εντόπισαν το σημείο πτώσης, παρέλαβαν τον τραυματία, ο οποίος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.