Εκδήλωση από Ισραηλινούς στη Λεμεσό που αξιώνουν επιστροφή ομήρων Χαμάς

Εκδήλωση από Ισραηλινούς στη Λεμεσό που αξιώνουν επιστροφή ομήρων Χαμάς

Τη βοήθεια των ηγετών των χωρών του κόσμου ώστε να απελευθερωθούν οι Ισραηλινοί όμηροι που εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς αξίωσαν μέλη της εβραϊκής κοινότητας και άλλοι πολίτες που πραγματοποίησαν το απόγευμα εκδήλωση προσευχής, στη Λεμεσό στην παρουσία του Αρχιραββίνου Κύπρου Άριε Ζεέβ Ράσκιν.

Η εκδήλωση προσευχής για επιστροφή των Ισραηλινών ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται από τη Χαμάς, ξεκίνησε στις 15.00 το απόγευμα στο Μόλο Λεμεσού και διοργανώθηκε από την εβραϊκή κοινότητα Κύπρου. Δεκάδες πολίτες τοποθέτησαν λουλούδια στις φωτογραφίες αγνοούμενων.

Ο Αρχιραββίνος Κύπρου ζήτησε τη βοήθεια των κρατών για απελευθέρωση των ομήρων και συμμετείχε στην προσευχή για την επιστροφή τους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα προς τιμήν των ομήρων, με τη συνεργασία των Οργανώσεων StandWithUs και BringThemBackHomeNOW. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η αστυνομία έλαβε αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE