«Έσβησε» στη θάλασσα ο Γιώργος Νικολάου! Μάταια οι λουόμενοι προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

«Έσβησε» στη θάλασσα ο Γιώργος Νικολάου! Μάταια οι λουόμενοι προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή

Την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του άφησε το πρωί της Κυριακής 5/9 ο 63χρονος Γιώργος Νικολάου, κάτοικος Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 09:00 το πρωί λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό σταθμό της περιοχής, ότι υπήρχε ένα αναίσθητο πρόσωπα, μπρούμυτα στα ρηχά νερά το οποίο προσπαθούσαν οι λουόμενοι να ανασύρουν στη στεριά.

Αμέσως άντρες της Δύναμης αλλά και ασθενοφόρο κατευθύνθηκε στην περιοχή της παραλίας Ορόκλίνης όμως ήταν ήδη αργά. Ο 63χρονος Γιώργος Νικολάου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των λουόμενων να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν ανταποκρινόταν στις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατο του. Νεκροψία στη σορό του άτυχου 63χρονου θα γίνει αύριο Δευτέρα από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτιου του θανάτου του άτυχου άντρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE