Ιωάννινα: Πέθανε την ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί – Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε

Ιωάννινα: Πέθανε την ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί – Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε

Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από άγνωστη ως τώρα αιτία στα Ιωάννινα την ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί.

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε χθες (3.11.2023) το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε νυχτερινό μαγαζί στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr ένας 33χρονος από τα Ιωάννινα διασκέδαζε με την παρέα του στο νυχτερινό μαγαζί. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να δίνουν σκληρή μάχη για να επαναφέρουν τη ζωή τον νεαρό άνδρα. Δυστυχώς όμως παρά την ΚΑΡΠΑ ο 33χρονος κατέληξε.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο των Ιωαννίνων, ενώ η ακριβής αιτία του θανάτου του άτυχου άνδρα θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE