Πόλεμος στο Ισραήλ: Η χερσαία επίθεση στη Γάζα αναμένεται ότι θα ενταθεί, σύμφωνα με τις ΗΠΑ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η χερσαία επίθεση στη Γάζα αναμένεται ότι θα ενταθεί, σύμφωνα με τις ΗΠΑ

Σε νέα φάση αναμένουν οι ΗΠΑ ότι θα περάσει τις επόμενες ημέρες η εκστρατεία του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN.

Επικαλούμενο υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο στην Ουάσινγκτον, το CNN μετέδωσε ότι η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν αναμένει να μειωθούν οι αεροπορικές επιθέσεις και να ενισχυθεί η «στρατηγική εστίαση στη χερσαία εκστρατεία».

Στόχος, σύμφωνα με τον αξιωματούχο, είναι να «καθαρίσει» το τεράστιο δίκτυο με τις υπόγειες στοές που χρησιμοποιεί η Χαμάς. Καθώς η ανθρωπιστική βοήθεια συνεχίζει να φθάνει στη Λωρίδα της Γάζας, η αμερικανική κυβέρνηση αναμένει «μείωση σε ό,τι έχουμε δει αναφορικά με μαζικά ισραηλινά αεροπορικά χτυπήματα».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE