Και την δεν βρήκαν στην κατοχή 35χρονου - «Καμπάνα» 5.000 ευρώ για λαθροθηρία

Και την δεν βρήκαν στην κατοχή 35χρονου - «Καμπάνα» 5.000 ευρώ για λαθροθηρία

Στην καταγγελία δύο προσώπων προχώρησε χθες (3/11) η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Παρασκευή μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας με στόχο να καταστείλουν τη λαθροθηρία προέβησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, σε έρευνες δυο κατοικιών στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην πρώτη περίπτωση, είπε ο κ. Νικολάου, στην οικία 35χρονου βρέθηκαν 54 μυξόβεργα, στο θάλαμο του ψυγείου του εντοπίστηκαν 12 νεκρά πτηνά ενώ στην αυλή του βρέθηκαν, υπό αιχμαλωσία, εννέα πτηνά. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Υπηρεσία Θήρας ως τεκμήρια. Στον ίδιο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους €5.029.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE