Πυρκαγιά σε δωμάτιο σάουνας στη Λεμεσό - Πρόλαβαν τα χειρότερα πριν επεκταθεί

Πυρκαγιά σε δωμάτιο σάουνας στη Λεμεσό - Πρόλαβαν τα χειρότερα πριν επεκταθεί

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα σε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Μουτταγιάκας στην επαρχία Λεμεσού.

Η πυρκαγιά βρισκόταν σε δωμάτιο σάουνας, στο ισόγειο της οικίας και έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι είχαν εξέλθει σε ασφαλή χώρο έγκαιρα και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 
 
Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δωμάτιο, καθώς και το περιεχόμενό του υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και η πυρκαγιά, η οποία είχε τεθεί υπό έλεγχο έγκαιρα, δεν επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας. 
 
Διεξάγεται έρευνα των αιτιών της πυρκαγιάς από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE