ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον Οκτώβριο η ψηφοφορία Τούρκων υπηκόων για τις Βουλευτικές στην Τουρκία

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον Οκτώβριο η ψηφοφορία Τούρκων υπηκόων για τις Βουλευτικές στην Τουρκία

Οι τουρκικής υπηκοότητας κάτοικοι στο ψευδοκράτος, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ψηφοφόρων του εξωτερικού της Τουρκίας, θα μπορούν να ψηφίσουν για τις Βουλευτικές Εκλογές μεταξύ 8 και 25 Οκτωβρίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση της τουρκικής “πρεσβείας” καλούνται οι Τούρκοι υπήκοοι να ελέγξουν εάν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να το πράξουν εάν δεν είναι μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και πληροφορούνται ότι θα μπορούν να ψηφίζουν στην “πρεσβεία” μεταξύ 8 και 25 του Οκτώβρη σε συγκεκριμένες ώρες. Από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου θα μπορούν να ψηφίζουν και στις εισόδους προς την Τουρκία, όπου θα στηθούν κάλπες στα τελωνεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE