Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Η Ντέιβις όμως αρνείται πεισματικά να εκδώσει άδειες, επικαλούμενη τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις.
Ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε τη σύλληψή της, ζητώντας από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο δικαστήριο να οδηγήσουν την γυναίκα στο κρατητήριο.
Εναντίον της υπαλλήλου είχαν στραφεί τέσσερα ζευγάρια, στα οποία είχε δηλώσει ότι δεν εκδίδει πιστοποιητικά «κατ’ εντολή του Θεού».
Ο δικαστής είπε ότι η εντολή του για έκδοση αδειών γάμου ισχύει για όλους και όχι μόνο για τα τέσσερα ζευγάρια που μήνυσαν την Ντέιβις επειδή δεν έκανε τη δουλειά της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




