Συνάντηση Αναστασιάδη-Κάμερον- Θα υπάρξει και ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση Αναστασιάδη-Κάμερον- Θα υπάρξει και ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στις 18 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο, όπου θα μεταβεί καθ` οδόν προς την Νέα Υόρκη για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο Προεδρικό ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερώτηση για τη συμμετοχή του ΠτΔ στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πρόσθεσε ότι «μεταξύ 17 και 19 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου στις 18 του μήνα θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό Πρωθυπουργό κ. Ντέιβιντ Κάμερον, ενώ θα ενημερώσει και την κυπριακή ομογένεια για τις εξελίξεις στο Κυπριακό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE