Πάφος: Όλα όσα έζησε στο χειρουργείο η μητέρα που κυοφορούσε δίδυμα και δεν της το είπαν (VIDEO)

Πάφος: Όλα όσα έζησε στο χειρουργείο η μητέρα που κυοφορούσε δίδυμα και δεν της το είπαν (VIDEO)

Σπάει τη σιωπή της η 22χρονη Ραφαέλα Γεωργίου, η νεαρή, η οποία κυοφορούσε δίδυμα χωρίς να το ξέρει και κατά τη διαδικασία του τοκετού στις 7 Αυγούστου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, το δεύτερο μωρό απεβίωσε.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Η περιπέτεια της νεαρής μητέρας, λόγω ιατρικής αμέλειας στο νοσοκομείο, συγκλόνισε την Κύπρο, ενώ το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στην παύση της γυναικολόγου, που την παρακολουθούσε.

Η Ραφαέλα, μιλώντας, στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι», στέλνει μήνυμα προς όλους, να προσέχουν τους γιατρούς που βλέπουν στα νοσοκομεία.

«Επισκέφτηκε το νοσοκομείο πέντε φορές», είπε, και πρόσθεσε ότι η γυναικολόγος, της ζήτησε «συγνώμη, εάν έχει φταίξει σε κάτι».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα

Στον Υπουργό Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη, αναμένεται να παραδοθεί εντός της μέρας το πόρισμα της διοικητικής έρευνας, που ο ίδιος διέταξε, για τα αίτια θανάτου του ενός εκ των διδύμων νεογνών στο νοσοκομείου Πάφου, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε τόσο η 22χρονη μητέρα, όσο και οι γιατροί.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.