Τραγωδία στην Ελλάδα: 55χρονος προσπάθησε να σώσει σκυλί από τον δρόμο και τον παρέσυρε λεωφορείο ΚΤΕΛ

Τραγωδία στην Ελλάδα: 55χρονος προσπάθησε να σώσει σκυλί από τον δρόμο και τον παρέσυρε λεωφορείο ΚΤΕΛ

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Δράμας, όταν 55χρονος παρασύρθηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο από διερχόμενο λεωφορείο, στην προσπάθειά του να σώσει σκυλί που πετάχτηκε στο δρόμο.

Σύμφωνα με το GrTimes το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Δράμας-Προσοτσάνης, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν το υπεραστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ παρέσυρε τον άνδρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 55χρονος βγήκε στο δρόμο για να τραβήξει ένα σκυλί που ξέφυγε από το σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει ο ίδιος τη ζωή του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί η Τροχαία της περιοχής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE