Ρίσκαρε τη ζωή της για μια σέλφι στην καταιγίδα Κιαράν – Την πήρε το κύμα - Δείτε βίντεο

Ρίσκαρε τη ζωή της για μια σέλφι στην καταιγίδα Κιαράν – Την πήρε το κύμα - Δείτε βίντεο

Ρίσκαρε τη ζωή της για μια σέλφι… Ο λόγος για μια τουρίστρια που έβγαζε σέλφι σε μια προβλήτα και παρασύρθηκε από ένα κολοσσιαίο κύμα στο Γιορκσάιρ εν μέσω της καταιγίδας Κιαράν που έχει πλήξει τη Βρετανία.

Σημειώνεται ότι η βρετανική ακτοφυλακή είχε προειδοποιήσει ότι κανείς δεν αξίζει να πεθάνει για μια φωτογραφία.

@coffeemad74 the stupidity of some people baffles me. #respectnature #stupidpeople @Jess donnelly ♬ original sound - itsonlyme

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαθανάτισε τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα παρασύρεται από το κύμα την Κυριακή.

Η κοπέλα καταφέρνει να βρει την ισορροπία της δευτερόλεπτα αργότερα, και επιστρέφει σε στεγνό έδαφος, με την ίδια ασφαλή αλλά βρεγμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Σημειώνεται ότι πολλοί θάνατοι για μια σέλφι καταγράφονται κάθε χρόνο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE