Ελλάδα: Συναγερμός στις Αρχές - Βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό Ελληνοσύρος εφοπλιστής μέσα στο σπίτι του

Ελλάδα: Συναγερμός στις Αρχές - Βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό Ελληνοσύρος εφοπλιστής μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση θανάτου Eλληνοσύρου εφοπλιστή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Ο εφοπλιστής βρέθηκε από φρουρό του νεκρός ύστερα από πυροβολισμό στο υπόγειο μονοκατοικίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με την καραμπίνα του.

Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της ασφάλειας, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διενέργεια αυτοψίας ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 63χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE