Άκουσε την ποινή του 41χρονος στην Πάφο – Είχε διαρρήξει και κλέψει

Άκουσε την ποινή του 41χρονος στην Πάφο – Είχε διαρρήξει και κλέψει

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 41χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα διαρρήξεων και κλοπών, κατοχής εκρηκτικών υλών, παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Τα αδικήματα διαπράχτηκαν από τις αρχές του έτους μέχρι και τον Μάιο 2023, οπότε η Αστυνομία τον συνέλαβε.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE