ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Η πτήση πραγματοποιήθηκε από τις ελληνικές αρχές, υπό τον συντονισμό του ευρωπαϊκού οργανισμού, υπεύθυνου για την προστασία των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η σημερινή αποτελεί την 11η κοινή πτήση αναγκαστικής επιστροφής του FRONTEX, στην οποία συμμετέχει η Αστυνομία Κύπρου εντός του 2023. Ο αριθμός των υπηκόων τρίτων χωρών, που επέστρεψαν στη χώρα τους από την Κύπρο, με τις πτήσεις αυτές ανέρχεται στους 107.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2023, μέχρι και σήμερα έχουν απελαθεί ή επαναπατρισθεί στις χώρες καταγωγής τους, 7791 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις