Αναβάθμιση υπηρεσιών κατ’ οίκον γενικής νοσηλευτικής στο ΓεΣΥ από ΟΑΥ

Αναβάθμιση υπηρεσιών κατ’ οίκον γενικής νοσηλευτικής στο ΓεΣΥ από ΟΑΥ

Σε αναβάθμιση των υπηρεσιών κατ’ οίκον γενικής νοσηλευτικής για δικαιούχους που υποβάλλονται σε εξωνεφρική κάθαρση, καθώς και για δικαιούχους με συγκεκριμένα χρόνια νοσήματα, καθετήρες και στομίες προχωρεί από σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2023, ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Οργανισμός, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, έχει προχωρήσει στην αύξηση του αριθμού των κατ ’οίκον υπηρεσιών γενικής νοσηλευτικής που καλύπτονται από το ΓεΣΥ για τους ασθενείς αυτούς.

Σημειώνεται ότι οι πιο πάνω υπηρεσίες εξακολουθούν να παρέχονται, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο έγκυρο παραπεμπτικό από τον θεράποντα ιατρό και αφορούν δικαιούχους οι οποίοι έχουν καθορισθεί από τον Προσωπικό τους Ιατρό ως κατακεκλιμένοι.

Η πιο πάνω αναβάθμιση, επισημαίνεται, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς επαναξιολόγησης των υπηρεσιών που παρέχει το ΓεΣΥ, σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης των υπηρεσιών σε δικαιούχους οι οποίοι χρήζουν αυξημένης φροντίδας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE