Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μάης σημείωσε πως οι πωλήσεις ακινήτων στην Πάφο το 2022 σημείωσαν ρεκόρ πενταετίας.
Παγκύπρια, είπε, έγιναν 20.799 πωλήσεις αξίας 4,18 δισ. ευρώ και κατατέθηκαν 13.409 πωλητήρια έγγραφα, σημειώνοντας αύξηση κατά 13% και 34% αντίστοιχα σε σχέση με το 2021.
Στην επαρχία Πάφου, σημείωσε, κατατέθηκαν 2,876 πωλητήρια έγγραφα σε σχέση με 1.818 το 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 58%, με τον Οκτώβριο και Νοέμβριο να αποτελούν τους καλύτερους μήνες.
Επεσήμανε επίσης πως ικανοποιητικά την περίοδο αυτή, κινήθηκαν και οι τομείς του λιανικού εμπορίου, της βιομηχανίας και της γεωργίας.
Στην όλη ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας συνέχισε, συνέβαλαν και τα διάφορα έργα υποδομής και εμπλουτισμού που έγιναν, τα περισσότερα εκ των οποίων προτάθηκαν ή και υποστηρίχθηκαν από το ΕΒΕ Πάφου, κατέληξε.
Πηγή: ΚΥΠΕ