Το Αλεξούι ο στόχος των δραστών - Δέχθηκε πυρά ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του

Το Αλεξούι ο στόχος των δραστών - Δέχθηκε πυρά ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για απόπειρα φόνου σε βάρος γνωστού προσώπου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στόχος των δραστών ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης (Αλεξούι), ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον δεύτερο όροφο, στην Ακρόπολη, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον γνωστού προσώπου έξω από την οικία του, ενώ το εν λόγω πρόσωπο έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι σοβαρά τραυματισμένος και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

Ταυτόχρονα, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στην περιοχή Κοτσιάτη και πιθανόν να σχετίζεται με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε.

Φωτογραφίες από την σκηνή του εγκλήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE