Στη δημοσιότητα σχέδια δράσης Υπουργείων/Υφυπουργείων αφού παρουσιαστούν στη Βουλή

Στη δημοσιότητα σχέδια δράσης Υπουργείων/Υφυπουργείων αφού παρουσιαστούν στη Βουλή

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών όλα τα σχέδια δράσης των Υπουργείων και των Υφυπουργείων θα αναρτώνται δημόσια στις ιστοσελίδες τους και σε ειδική ιστοσελίδα της κυβέρνησης μετά την παρουσίαση τους ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού.

Αυτό ανέφερε σήμερα κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις παρουσιάσεις χθες στην Επιτροπή των προϋπολογισμών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για το έτος 2024.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε πως το σχέδιο δράσης κάθε Υπουργείου και Υφυπουργείου και οι στόχοι που περιλαμβάνει τίθενται προς υλοποίηση και «η δημοσιοποίησή τους αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση της επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου και ισχυρή πεποίθηση υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησής μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE