Πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στην Αθήνα - Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στην Αθήνα - Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, θα μεταβεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Νοεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως το πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, τα οποίο θεσμοθετήθηκε κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ελλάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του θα απασχολήσουν τομείς κοινού ενδιαφέροντος, θα τεθούν κοινοί στόχοι και χρονοδιαγράμματα με συγκεκριμένα ορόσημα.

Είπε ακόμη πως περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το πρόγραμμα αλλά και τη σύνθεση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE