Ιαπωνία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους

Ιαπωνία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Ιαπωνίας, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο σε ταχυδρομείο στον νομό Σάιταμα, βορειοδυτικά του Τόκιο, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Γύρω στις 14:15 τοπική ώρα σήμερα (07:15 ώρα Ελλάδος) “ένας άνθρωπος κρατά ομήρους και οχυρώθηκε σε ταχυδρομείο” στην πόλη Ουαράμπι, ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές της στον ιστότοπό τους, όπου διευκρινίζουν ότι αυτός είχε στην κατοχή του αντικείμενο που έμοιαζε με πυροβόλο όπλο.

Το ταχυδρομείο βρίσκεται κοντά σε νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πόσοι άνθρωποι κρατούνται όμηροι.

Δείτε tweet από το σημείο:

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE