Συναγερμός στη Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα που υπερασπιζόταν την τρομοκρατία

Συναγερμός στη Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα που υπερασπιζόταν την τρομοκρατία

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη 31/10 το πρωί στο Παρίσι, καθώς η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας γυναίκας με καλυμμένα χαρακτηριστικά που έκανε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία, σύμφωνα με το BFMTV.

Ειδικότερα, γύρω στις 9.30 π.μ., στο σταθμό Austerlitz RER στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού απείλησε να «ανατινάξει τα πάντα», σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Lefigaro. Στη συνέχεια εντοπίστηκε στον σταθμό Bibliotheque Francois Mitterrand κρύβοντας τα χέρια της στα ρούχα της.

Μια ομάδα της BAC επενέβη επί τόπου και προσπάθησε να την απομονώσει, ενώ εκείνη φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» και εξακολουθούσε να αρνείται να δείξει τα χέρια της. Καθώς αντιστάθηκε στις εντολές της αστυνομίας, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα όπλα τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χτυπήθηκε στο στομάχι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE