Άντρας με καρναβαλίστικη αμφίεση μπήκε σε περίπτερο στον Πρωταρα και ανέσυρε πιστόλι - Τρόμος για την υπάλληλο

Άντρας με καρναβαλίστικη αμφίεση μπήκε σε περίπτερο στον Πρωταρα και ανέσυρε πιστόλι - Τρόμος για την υπάλληλο

 

Υπόθεση ένοπλης ληστείας διερευνούν ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχωστου τα γεγονότα της οποίας εξελίχθηκαν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

 
Συγκεκριμένα, άγνωστος άντρας εισήλθε σε περίπτερο στον πρωτάρα έδαφος Παραλιμνιου και ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα. Ενώ η υπάλληλος του περιπτέρου τον εξυπηρετούσε αυτός ανέσυρε πιστόλι και αφού το όπλισε της ζήτησε τα λεφτά του ταμείου.

Η υπάλληλος αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να εισέλθει πίσω από τον πάγκο του ταμείου και να αφαιρέσει ολόκληρη την ταμειακή θήκη με το περιεχόμενο της το οποίο ανερχόταν σε 900 ευρώ.

Στην συνέχεια ο άγνωστος αντρας εισήλθε σε όχημα που τον ανέμενε έξω από το περίπτερο στο οποίο στην θέση του οδηγού επέβαινε δεύτερο πρόσωπο και εγκατέλειψαν το μέρος. Σύμφωνα με την υπάλληλο του περιπτέρου αλλά και από τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από το ΚΚΒΠ του περιπτέρου ο άγνωστος άντρας κατά την είσοδο του στο περίπτερο έφερε καρναβαλιστικη αμφίεση με καπέλο και μάσκα ενώ μιλούσε την κυπριακή διάλεκτο.

Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχωστου όπου φωτογραφήσαν την σκηνή και ελαβαν αριθμό τεκμηρίων για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Αμμοχωστου διερευνά.

*H κύρια φωτογραφία είναι αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE