ΚΤΚ: Ως τις 29/11 αιτήματα μειωμένων δικηγορικών σε υποθέσεις εξυγίανσης και αξιογράφων

ΚΤΚ: Ως τις 29/11 αιτήματα μειωμένων δικηγορικών σε υποθέσεις εξυγίανσης και αξιογράφων

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοίνωσε ότι η προθεσμία για υποβολή αιτημάτων για καταβολή μειωμένων δικηγορικών εξόδων από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν καταχωρήσει αγωγές εναντίον της σε σχέση με θέματα εξυγίανσης και αξιογράφων της Τράπεζας Κύπρου ή/και της Λαϊκής Τράπεζας.

Η νέα προθεσμία για υποβολή αιτημάτων παρατείνεται έως τις 29 Νοεμβρίου 2023, και η ώρα λήξης είναι το 15:00.

Οι προϋποθέσεις για την καταβολή μειωμένων δικηγορικών εξόδων, η διαδικασία υποβολής αιτημάτων και τα έντυπα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις της ΚΤΚ ημερομηνιών 3 Ιουλίου 2023 και 10 Ιουλίου 2023.

Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 22714600.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.