25χρονος Παραλιμνίτης μπάρμαν: Κόκα και 10 χιλιάδες ευρώ στο σπίτι του!

25χρονος Παραλιμνίτης μπάρμαν: Κόκα και 10 χιλιάδες ευρώ στο σπίτι του!

Δούλευε ως μπάρμαν στα τουριστικά θέρετρα της ελεύθερης Αμμοχώστου και στο σπίτι του είχε φυλαγμένο χρηματικό ποσό 10 χιλιάδων ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Στην κατοχή του η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου εντόπισε, επίσης, ποσότητα κοκαΐνης, ενώ στην οικία του βρέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης... Η αστυνομία πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος νεαρός «θησαύριζε» από τη διάθεση κοκαΐνης σε άλλους χρήστες, γι’ αυτό αναζητεί τους συνεργάτες του, δηλαδή τα πρόσωπα που του προμήθευαν την απαγορευμένη ουσία, αλλά και τους αγοραστές.

Όπως διαβάζουμε στο larnakaonline πρόκειται για 25χρονο από το Παραλίμνι, ο οποίος αρχικά ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ και στην κατοχή του βρέθηκε νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκε το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας, πάνω στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης προφανώς κοκαΐνης.

Όλα κατασχέθηκαν, ενώ ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε για τέσσερις μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 25χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις στα μέλη της ΥΚΑΝ περί του νομίμου της ύπαρξης ενός τόσο μεγάλου χρηματικού ποσού στο σπίτι του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE