Στις φλόγες όχημα - Πώς φαίνεται να συνδέεται με την δολοφονία στη Λεμεσό

Στις φλόγες όχημα - Πώς φαίνεται να συνδέεται με την δολοφονία στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Δευτέρας (30/10), μετά από πληροφορία που λήφθηκε για εντοπισμό νεκρού άνδρα στο όχημά του, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όχημα που εντοπίστηκε τυλιγμένο στις φλόγες στην περιοχή της Γερμασόγειας, φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα φαίνεται να πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.

Σημειώνεται ότι το όχημα εντοπίστηκε παρά τον δρόμο Γερμασόγειας προς Μουτταγιάκα και για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν 2 οχήματα από τον Πυροσβεστικό σταθμό Γερμασόγειας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 8:00 λήφθηκε πληροφορία για άντρα νεκρό σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Γερμασόγειας, ο οποίος φαίνεται να δέχθηκε πυροβολισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είναι γνωστό στις Αρχές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από τις Αρχές και ξεκίνησαν εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE